Kickbokser Rico Verhoeven traint jongeren met verstandelijke beperking

Rotterdam - Studenten van het Zadkine Business College in Rotterdam organiseerden afgelopen vrijdag een bijzonder sportevenement: een kickbokstraining voor veertig jongeren met een verstandelijke beperking. ''Wij vinden plezier maken met elkaar belangrijk en willen voor meer verbondenheid zorgen", zegt Johnny van Vliet, één van de organisatoren: ''Iedereen verdient een kans.''


Jongeren worden door Young Impact gestimuleerd tot het uiterste te gaan om iets voor anderen te doen. Dat sprak Oussama Feddahi, Yousri van de Sande, Johnny van Vliet, Mitsouka Reina, Kevin Tabak en Ricardo Roossien van het Zadkine Business College wel aan. Zij trokken de stoute schoenen aan en nodigden wereldkampioen Rico Verhoeven uit om naar de training te komen. De jongeren met een beperking kwamen van VSO De Hoge Brug, VSO Herenwaard en KDC Lombardijen ASVZ.

Veel belangstelling voor een super geslaagde training. Er is ook een film gemaakt voor het grote Young Impact Celebration-event op woensdag 12 juni in Rotterdam Ahoy. Heel goed gedaan door de studenten en docenten van Zadkine Business College. En natuurlijk door Rico Verhoeven, de cursisten en hun begeleiders.
       

Meer berichten