Advertentie + QR code
Advertentie + QR code (Foto: Eduard Cuelenaere)

Deelnemers gezocht voor groepsgesprek over film

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

In het kader van een promotieonderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Gent is onderzoeker Eduard Cuelenaere op zoek naar personen die willen deelnemen aan een groepsgesprek over film. Dit gesprek zal ongeveer anderhalf uur duren en zal maximum uit zeven deelnemers bestaan. Het maakt helemaal niet uit of je veel of weinig filmkennis hebt, en je hoeft al zeker niet een passie voor cinema te hebben (al mag dit uiteraard wel!). Tijdens het groepsgesprek tonen we ook enkele filmfragmenten waarbij we vooral benieuwd zijn naar jouw mening. Uiteraard zullen we altijd je privacy respecteren.

Ben je geïnteresseerd om aan dit onderzoek mee te werken, surf dan naar http://tinyurl.com/filmgesprek en vul het korte formulier in. Indien je wordt geselecteerd zal je een mailtje ontvangen met verdere informatie over het tijdstip en de locatie (in Rotterdam) van het groepsgesprek. Na deelname aan het groepsgesprek krijgt iedere participant een bol.com bon ter waarde van €20, alsook de resultaten van het onderzoek zelf.

Heb je eventuele bijkomstige vragen over de werking van zo’n groepsgesprek, dan kan je uiteraard steeds contact opnemen met Eduard Cuelenaere via onderstaande contactgegevens.

Cuelenaere@eshcc.eur.nl
Eduard.Cuelenaere@UGent.be

Meer berichten