Munt- en briefgeld
Munt- en briefgeld

Scouting Charlois haalt geld op met belactie Vriendenloterij

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Scouting Charlois Rotterdam komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de belactie, een initiatief van de Vriendenloterij waarmee clubs en –verenigingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. Scouting Charlois wil met die inkomsten graag het onderhoud van het gebouw en leuke activiteiten voor de leden realiseren.

Op dinsdag 16 april bellen leden van Scouting Charlois andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de Vriendenloterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van Scouting Charlois. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4700 euro op. En daarnaast maken de clubleden als deelnemers van de Vriendenloterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Wilt u ons steunen mail dit naar info@scouting charlois.nl

Meer berichten