Joey van der Velden
Joey van der Velden (Foto: REINIER RVDA)

Joey van der Velden in Theater 't Kapelletje

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Joey van der Velden ken je van speelfilms als Ellis in Glamourland en Minoes en series als Luifel & Luifel, Toen was geluk heel gewoon, Onderweg naar Morgen, Costa! en Kinderen geen bezwaar. En als radiopresentator op Qmusic.

Hij wil zich nu gaan wagen aan cabaret. En waar kan hij dat beter uitproberen dan in de serie Cabaret in Theater 't Kapelletje?
Arie Vuyk presenteert daar nieuwe cabaret talenten aan het publiek. En hij weet wie hij uitnodigt! Vorig jaar liet hij het publiek kennismaken met Chris Verlaan, de latere winnaar van Cameretten 2018!

Verder kun je genieten van een optreden van Raoul Fathemahomed (van de Comedy Lounge en We are Desi), Hugo van Eck (U heeft een primeur, want Hugo speelt deze avond gloednieuw materiaal!) en Ronald Oudman ("Ik heb niks tegen humor, maar het moet wel leuk blijven!”).

Donderdag 25 april - 20:15 uur: Cabaret in Theater 't Kapelletje, Van der Sluysstraat 176 (vanaf de Schiekade door het poortje tussen nr 45 en 47). Kaarten à € 10,-- te reserveren op www.theaterkapelletje.nl.

Meer berichten