Ranglijst van 100 populairste Rotterdammers op Instagram


Ranglijst van 100 populairste Rotterdammers op Instagram

Rotterdam - Het Rotterdamse social media bureau SocialMediaMonteur heeft vandaag de Rotterdamse Instagram top 100 gelanceerd. Het account van rapper en producer Ronnie Flex voert met meer dan 993 duizend volgers  de ranglijst aan. Op de tweede plaats staat het officiële account van voetbalclub Feyenoord en op de derde plaats de hiphopgroep uit Spangen, Broederliefde.

In de top 100 zijn grote en populaire Instagram accounts uit Rotterdam opgenomen. Het betreft accounts van zeer uiteenlopende aard zoals bekende Rotterdammers, muziek, toerisme, sport, cultuur, etc. De lijst is te vinden op instagramtop100rotterdam.nl en zal regelmatig worden geactualiseerd.

"Dagelijks zien we de prachtige beelden van onze stad en onze Rotterdamse iconen voorbij komen op onze Instagram tijdlijnen," zegt Anita Lussenburg van de SocialMediaMonteur."Die willen wij graag bij iedereen onder de aandacht brengen. Dit is pas de eerste versie. We hopen er veel reacties op te krijgen, zodat we de lijst steeds completer en leuker kunnen maken!"

Kijk hier voor de complete lijst. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden