Handgranaten in de wijk? Dít is de manier om te reageren!

Rotterdam - Anouschka uit Delfshaven heeft een prachtige manier gevonden om te reageren op de handgranaten die zaterdag op de Schiedamseweg werden gevonden. 'Granaatappels zijn lekkerder dan handgranaten', staat er op een groot bord in de vorm van een appel dat ze op straat heeft gezet.

'Een dag nadat bij mij om de hoek twee handgranaten waren gevonden, liep ik over de fruitafdeling van de supermarkt toen ik een gesprek hoorde over het incident. "Granaatappels zijn echt lekkerder dan handgranaten", dacht ik toen. En ik wilde dat de hele buurt dat zou weten. Dus schreef ik dat op een groot bord in de vorm van een granaatappel en zetten dat op de stoep niet ver van de plek waar de handgranaten eerder werden gevonden.'

Afgelopen zaterdag (23 maart) werden op de Schiedamseweg twee handgranaten gevonden aan het rolluik van een waterpijpwinkel. Het was, na een explosie bij de shishalounge aan de overkant in december, al het tweede incident in korte tijd. De waterpijpwinkel is voorlopig dicht, de shishalounge werd na de ontploffing van enkele maanden geleden definitief gesloten. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden