Tineke Schouten met carrière highlights in Nieuwe Luxor

Rotterdam - Met haar gloednieuwe theatershow vestigt Schouten de aandacht op de hoogtepunten uit haar carrière. Voor het publiek een voorstelling vol zowel herkenbaar en bekend, als compleet nieuw werk. Op 12, 13 en 14 april staat ze in het Nieuw Luxor Theater! 


Highlights is een reis door de beroepsmatige carrière van Schouten met de pieken uit haar grote oeuvre. De fans van Schouten hebben mee mogen denken aan de typetjes en sketches die ze in de show laat zien. Het selecteren van de publieksfavorieten bleek lastig. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. De  Belgische Paaldanseres, Lenie uit de Takkestraat, De toiletjuffrouw, De Wijnproefster, zijn de bekendste highlights.

Ook minder bekend werk is bij een deel van het publiek favoriet. Een grote verscheidenheid aan typetje is in de voorstelling te zien. Schouten: Veel van de bekende highlights zijn met de tijd meegegroeid en in een nieuw jasje gestoken. Het is een mooie verzameling geworden. Ook de 24e voorstelling van Tineke Schouten blijft natuurlijk een avond schateren en gieren voor het publiek. Highlights is t/m 21 mei te zien in de theaters. Kijk voor de hele speellijst op: www.tinekeschouten.nu/index.php/speellijst.

..... 

Meer berichten