Slapen in het Groot Handelsgebouw tijdens festival Motel Mozaïque

Rotterdam - Festival Motel Mozaïque (MOMO) strijkt 19 en 20 april opnieuw neer in het Groot Handelsgebouw op het Stationsplein. Dit rijksmonument is in gebruik als multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw en wordt tijdens MOMO niet alleen omgetoverd tot concertlocatie, maar ook tot unieke logeerplek. 

Wie overnacht in het MOMO Art Motel kan rekenen op een onvergetelijke slaapervaring. Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaïque de mogelijkheid om te blijven slapen op opmerkelijke plekken in Rotterdam, waarbij kunstenaars of theatermakers zorgen voor een bijzonder programma. Tijdens eerdere edities van MOMO Festival kon je bijvoorbeeld slapen in etalages, kerken, ziekenhuizen, op daken en de festivallocaties zelf. Tijdens MOMO Festival 2019 wordt dit kunstzinnige slaapproject ingevuld door de beruchte Performance Bar. 

Boek een bed bij Morpheus, de god van de dromen en beleef de ultieme slaaptrip. In dit Morpheus Motel slaap je diep maar ben je nooit alleen. Er wordt over je gewaakt en samen soezen we langs het fonkelende droomlandschap. Met gesloten ogen zie je meer. Dit nachtelijke avontuur wordt verzorgd door de makers van de Performance Bar. Kunstenaarsduo Florian Borstlap en Daniel van den Broeke runnen normaal een tot podium transformeerbare bar maar zorgen ditmaal voor slaapopwekkende optredens rondom The Performance Bed. 

Motel Mozaïque en het Groot Handelsgebouw werkten voor MOMO Festival 2018 voor het eerst samen. In het immense Groot Handelsgebouw organiseerde MOMO een spraakmakend multidisciplinair programma dat maar liefst 65 uur duurde. Met garagefeesten, concerten in Kriterion, locatietheater door Wunderbaum in een leegstaand kantoor, een zonsopgangsconcert door Joep Beving en een ontbijt op het enorme dakterras met 360-graden uitzicht over Rotterdam. Dit jaar vinden er weer concerten in voormalig bioscoopzaal Kriterion plaats, op de bovenste etage van het Groot Handelsgebouw met geweldig uitzicht over de stad.

Praktische informatie
MOMO Festival
Wanneer: 18, 19 & 20 april 2019
Wie: Apparat Live, Panda Bear, Melanie De Biasio, Winne, De Likt, Grandbrothers & Ensemble, Altin Gün, Jungle By Night, Helado Negro, Kokoroko, Lubomyr Melnyk, Nilüfer Yanya, RIMON o.a.
Waar: Diverse locaties in de binnenstad van Rotterdam
Entree: Tickets vanaf 12,50 euro
Meer informatie: motelmozaique.nl

Meer berichten