Foto: Peter Buisman

Opening expositie De Horizon in de Romeynshof

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht voor De Havenloods aanleveren.

De Horizon expositie in de Romeynshof in Rotterdam-Ommoord wordt op zaterdag 6 april feestelijk geopend om 14.00 uur door de Kralingse kunstenaar, tekenaar/schilder en graficus Willem van Hest. Het eerste luik in de Romeynshof is te zien tot 26 juni van maandag t/m vrijdag.

Het uitgewerkte thema Horizon komt in elk werk terug. De organisatie beschrijft het thema als: "Het (grootse) wonder. Dag in, dag uit, komt de zon op en verdwijnt achter de einder. Tussen het decor van zonsopkomst en ondergang speelt zich ons leven af. Dertig kunstenaars brengen voor u hun horizonervaring in beeld in vorm en kleur."

De dertig kunstwerken zijn geselecteerd uit een aanbod van bijna zestig werken. De jury werd gevormd door deskundigen van de drie samenwerkende Kunstkringen Prins Alexander, Voorne en Woerden.
Initiatiefnemer van het gehele project Horizon is kunstenaar en kunstdocent Marlies Verda uit Den Bommel (Zuid-Holland, Goeree Overflakkee)
 

Meer berichten