Zelf gezaaide bloemenmix.
Zelf gezaaide bloemenmix. ( )

Lente in de tuin: Zaai het zelf!

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht voor De Havenloods aanleveren.


In de workshop Zaai het zelf, die op zondag 7 april plaats vindt op het Dakpark in Delfshaven, leer je wat er allemaal komt kijken als je het zaaien serieus aan wilt gaan pakken. De organisatie is in handen van Groen doen, huis- tuin- en keukenworkshops waar het werken met duurzame en eenvoudige materialen het uitgangspunt is. Je krijgt veel tips en adviezen over hoe, wat en wanneer je kunt gaan zaaien. Vervolgens ga je je eigen zaaigrond maken, de basis voor succes voor jouw plantjes. Je leert een techniek om je eigen zaaipotjes van krantenpapier te maken. En dan mogen de zaadjes in de grond.

Wat je mee krijgt
De workshops wordt gegeven door Marianne Bakelaar, een ervaren docent in het tuinvak. Je gaat naar huis met een recept voor de perfecte zaaigrond, drie potjes die je zelf hebt ingezaaid en een hoofd vol ideeën om zelf te gaan uitvoeren in je eigen tuin of balkon.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.groendoen.org/workshops

Meer berichten