Herman en Tjitra kunnen ontmoeting met Paus of Lionel Messi voor je regelen

Rotterdam – Rotterdammers Herman de Wilt en Tjitra Kanhai zijn begonnen Mijn Luxe Bucketlist. Ze willen de meest bijzondere zaken voor hun klanten regelen,. Van een audiëntie bij de Paus, een VIP-plek bij de Victoria's Secrets show of de Formule 1 in Monaco tot het bijwonen van het White House Correspondents dinner. Ook een plek bij de Royal Ascot paardenraces, compleet met hoeden en prins William en prinses Catherine zeggen ze voor elkaar te kunnen krijgen. net als een privé meet & greet met Max Verstappen, Lionel Messi of Beyoncé. 

Al hangt er wel een prijskaartje aan dit alles. Herman: "Het zal inderdaad niet voor iedereen weggelegd zijn, dat is waar. De organisatie is zeer kostbaar en in veel gevallen de zeer speciale uitnodigings-entree tickets ook. Maar voor degenen die het geld ervoor (over) hebben, maken wij nu dat mogelijk dat voorheen onmogelijk was. Mijn Luxe Bucketlist selecteert het allerbeste wat de wereld te bieden heeft.

Herman heeft diverse speciale 'once in a lifetime experiences' georganiseerd in Azië en heeft uitstekende contacten met vele zeer invloedrijke mensen over de hele wereld, die hij kan aanwenden voor het realiseren van deze zeer bijzondere experiences. Door toeval kwam hij in contact met Tjitra, die ruime ervaring in de hospitality branche heeft en zo de experiences tot in de puntjes kan verzorgen.

Tjitra: "Ik verheug me erop om deel te mogen uitmaken van de prachtige ervaringen die cliënten via ons gaan meemaken. Het proces van a tot z begeleiden geeft mij positiviteit. Ik word gelukkig van mensen blij maken."

Meer info op www.mijnluxebucketlist.com.

Meer berichten