Barbecue-festival bij de Van Nellefabriek!

Rotterdam - Barbecue-held en pyro-culinair avonturier Jord Althuizen heeft zijn vijfde boek af en dat wordt gevierd met een barbecue-festival van twee dagen bij de Van Nelle Fabriek! Het festival is een voorbode van restaurant Black Smoke dat zich in de Van Nelle Fabriek gaat vestigen.

Het nieuwste boek in de Smokey Goodness-serie staat vol recepten voor het dagelijkse gebruik. Inspiratie voor dit boek deed Jord op tijdens een avontuur in Australië. De lancering op 14 april staat in het teken van de laid-back Aussie approach. Live muziek, demo's, workshops en voor de echte fans een preview diner van het binnenkort te openen bbq restaurant: Black Smoke. 

Op zaterdag 13 en zondag 14 april gaat Smokey Goodness vlammen bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Zaterdag staat in het teken van Beer & Burger Day met een Burger Battle tussen deelnemers die zichzelf op kunnen geven. Op zondag staat er nog meer vuur te wachten: BBQ props, live entertainment, workshops en selfies maken bij de grootste smoker van de Benelux. 

Restaurant Black Smoke is al ruim twee jaar een begrip in Antwerpen en komt nu ook Nederland veroveren. Na het No Worries BBQ Festival verzorgt Black Smoke een exclusief diner voor 400 man op dezelfde locatie bij de Van Nelle Fabriek, waar het restaurant zich ook vestigt.

Een basisticket voor het No Worries BBQ Festival kost 16 euro, voor Burger Day betaal je slechts 5 euro.

Kijk hier voor meer info!

Meer berichten