De Euromast wordt 59 en nodigt 50 mensen uit op het verjaardagsfeestje!

Rotterdam - De Euromast viert maandag 25 maart haar 59ste verjaardag. En wie jarig is trakteert! De Euromast nodigt in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds ruim vijftig ouderen uit Rotterdam uit om op 100 meter hoogte een feestje te vieren.

De ouderen worden op twee plekken in Rotterdam opgehaald met een partybus waarmee ze naar het icoon van Rotterdam worden gebracht. Op 100 meter hoogte zal het verjaardagsfeest plaatsvinden en worden er 59 jaar oude feitjes en weetjes gedeeld over de Euromast. Zonder taart en een bakkie pleur geen feest! De Rotterdamse Nicole Meijer was één van de finalisten van afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt en gaat een echte Euromast verjaardagstaart maken in de groen-witte kleuren van de stad. De middag wordt afgesloten met een muzikale bingo waarbij er Rotterdamse prijzen te winnen zijn die gesponsord zijn door lokale ondernemers zoals Rotterdam Tourist Information, Wide World Trade en Het Rotterdams Warenhuis. De gehele middag wordt namens de Euromast aangeboden aan de ouderen.

Het Nationaal Ouderenfonds helpt de ouderen in Nederland, door ze te betrekken bij de maatschappij. Ze bieden gezelschap en stimuleren zelfredzaamheid. Wij hebben begin van dit jaar besloten om ons naast het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam waar wij ons al jaren voor inzetten meerdere goede doelen te steunen waaronder Free A Girl en het Nationaal Ouderenfonds aldus Brianne Ippel, Commercieel Manager bij de Euromast. Het Ouderenfonds organiseert uitjes die in het teken staan van gezelligheid en ontmoeting. Door onze verjaardag samen met ouderen uit Rotterdam te vieren hopen wij hen samen te brengen en een gezellige middag te bezorgen aldus Ippel.

Meer berichten