Ballroom slaat met tv-chef London Loy een hele nieuwe weg in

Rotterdam - Ballroom op de Witte de Withstraat is bekend van het brede assortiment van 162 gins. Het restaurant serveert heeft vanaf 21 maart een gloednieuwe kaart. Onder het exotische regime van chefkok London Loy, kan je bij Ballroom nu van een Aziatisch-Caraïbische kaart bestellen.

Waar het restaurant eerst een Italiaanse keuken had, is de keuken onder leiding van tv-chef London Loy een compleet nieuwe weg ingeslagen. Loy, die als chef de partie van Robert Kranendonk in het Amstel Hotel heeft gekookt, heeft een eigenzinnige stijl. In Ballroom combineert hij de Aziatische keuken met zijn Caraïbische roots in kleine gerechten. Voor een compleet diner, kunnen gasten een aantal verschillende gerechtjes combineren, variërend tussen vega, vlees en vis.

Tevens matcht Ballroom alle gerechtjes met een bepaalde gin-tonic. Zo past bijvoorbeeld de rendang qua smaak perfect bij een Bobby's gin, en de tijgergarnalen bij een gin mare. Bij Ballroom komt eten en drinken dus perfect samen.

Meer berichten