Praten met Patricia is hilarisch, komisch en soms confronterend theater speciaal voor en door ouderen.
Praten met Patricia is hilarisch, komisch en soms confronterend theater speciaal voor en door ouderen. (Foto: Theaterwerkplaats Ouwe Rotten)

Speciale editie van talkshow Praten met Patricia bij Tante Nino

Rotterdam - Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten is op zondag 24 maart te gast bij Tante Nino met de voorstelling Praten met Patricia.

In deze speciale editie van de talkshow Praten met Patricia ontvangt Patricia een dwarsdoorsnee van de ouderen van vandaag: de warmbloedige Antonio, vogelliefhebster To, milieu-activist Charles, de gelovige Trui, Yvonne, altijd op zoek naar een leuke man en wetenschapper Gabrielle van Londen die onderzoek doet naar gezond ouder worden. Hoe besteden zij hun tijd en wat vinden ze belangrijk?

Hilarisch

Praten met Patricia is hilarisch, komisch en soms confronterend theater speciaal voor en door ouderen. De voorstelling duurt ongeveer dertig minuten.

Aanvang: 17.00 uur. Toegang voorstelling € 4,50. Gezellig blijven eten met acteurs kan voor € 9. Voorstelling + eten is € 12,50. Aanmelden graag via: tantenino@gmail.com of tel. 0629403845 (Nino). Tante Nino bevindt zich op het Noordereiland in de Van der Takstraat op nummer 102B.

Meer berichten