Beeld Prokino Kinderopvang Café
Beeld Prokino Kinderopvang Café (Foto: Stichting Prokino Kinderopvang)

Kom naar het Prokino Kinderopvang Café!

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht voor De Havenloods aanleveren.

Kinderopvang Prokino organiseert op 20 en 27 maart het Prokino Kinderopvang Café; een gezellige informatiemarkt voor pedagogisch medewerkers en (aanstaande) ouders in Rotterdam.

Op 20 maart vindt het eerste Kinderopvangcafé plaats op locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek (Berberisweg 354). Op 27 maart opent het café haar deuren op de locatie aan de Sportsingel 70. Ouders en pedagogisch medewerkers zijn op beide locaties tussen 13.30 en 20.30 uur welkom voor een rondleiding, het Opvoedspreekuur, verschillende gratis workshops, hapjes en drankjes.

Babygebaren
Heb je nieuwe inspiratie nodig om leuke én gezonde traktaties te maken? Doe dan mee met de workshop ‘Gezond trakteren’ om nieuwe ideeën op te doen, te proberen en te proeven! De workshop gaat tussen 14:30 en 19:30 uur doorlopend van start, net als de workshops ‘Gezond bewegen met je kind’ en ‘Babygebaren’.

Solliciteren
Pedagogisch medewerkers die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden en meer willen weten over werken bij Prokino, zijn ook van harte welkom. Het is een mooie kans om binnen te kijken en zelf de sfeer te ervaren. Er is tijdens het Café ook de mogelijkheid om direct te solliciteren. Er zijn op dit moment meerdere vacatures in de regio.

Meer berichten