Het was weer gezellig druk op de activiteitenavond van R.V.&A.V. Sparta
Het was weer gezellig druk op de activiteitenavond van R.V.&A.V. Sparta (Foto: R.V.&A.V. Sparta )

Druk bezochte avond voor de R.V.&A.V. Sparta bij de Kasteelheertjes

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht voor De Havenloods aanleveren.

R.V.&A.V. Sparta heeft weer een druk bezochte avond voor bestuur, spelers, stafleden, sponsors en genodigden gehouden. Ruim 120 personen verzamelde zich bij een van onze sponsors van het eerste uur, De Kasteelheertjes. Reeds twintig jaren gevestigd onder een tribune van het Sparta stadion.

Naast tal van actuele spelers en (jeugd)trainers waren onder andere de voormalige eerste elftalspelers Ron van den Berg, Aad Andriessen en Henk van Stee op deze avond aanwezig.

Voorzitter Frans Kerpel had in zijn toespraak het een en ander aan nieuws te melden. Zo heeft zich inmiddels een tweede zaalvoetbalteam aangemeld voor het komend seizoen. Ook voor het recreatieve seniorenvoetbal op de zaterdag en de zondag komen al veel aanmeldingen binnen.

Tevens wist de voorzitter te vertellen dat er hard wordt gewerkt aan de organisatie van een toernooi te houden op sportpark Nieuw Terbregge. U hoort hier op korte termijn veel meer over in de media.

Na de toespraak van Frans nam Ruud van Os de presentatie over en hield drie korte interviews. Hij sprak achtereenvolgens met Peter van der Burg, Henk van Stee en Raymond Roos.

De avond ging informeel verder waarbij wij maar liefst zeven voormalige dan wel zittende voorzitters zagen. De anekdotes aan de bar waren talrijk met als gevolg dat de avond om vloog en de klok zich in hoog tempo naar middernacht bewoog.

Toen het tijd werd voor nog een laatste ronde kon geconstateerd worden dat vele tientallen aanmeldingsformulieren op deze avond zijn uitgedeeld. Het volledig aanwezige comité van de Oer-Spartanen nam de rest mee ter distributie op hun jaarlijkse avond die binnenkort zal worden gehouden.

Voor R.V.&A.V. Sparta betekent dat als het een beetje mee zit dat er op korte termijn tientallen nieuwe donateurs kunnen worden toegevoegd aan de inmiddels flink uit de kluiten gewassen lijst. De gestelde seizoensdoelstelling komt zo langzaam maar zeker binnen bereik.

Een speciaal woord van dank gaat tot besluit van dit artikel uit naar de Kasteelheertjes. Zij zorgde dat onze gasten op deze avond werkelijk niets te kort kwamen en stelde en passant een heerlijk Indisch buffet beschikbaar. Het zal daarom niemand verbazen dat het buffet bijna tot de laatste kruimel op ging.

Meer berichten