Motel Mozaïque verenigt Rotterdams nachtleven op nieuw onderdeelMOMO19 Night

Rotterdam - Het Rotterdamse festival Motel Mozaïque presenteert komende editie een nieuw onderdeel: MOMO19 Night. Op zaterdag 20 april 2019 komen de tofste nachtorganisatoren en –locaties in Rotterdam samen om het diverse en ambitieuze nachtleven van de stad te verenigen. Dit nachtprogramma is onderdeel van Festival Motel Mozaïque (MOMO) dat op 18, 19 en 20 april 2019 plaatsvindt in Rotterdam. 

Motel Mozaïque brengt het Rotterdamse nachtleven samen en presenteert op zaterdag 20 april een mozaïek aan de leukste en meest bijzondere nachtorganisatoren en -locaties van nu. Motel Mozaïque slaat voor MOMO19 Night de handen ineen met onder meer Club K (bekend van De Geheime Tuin), HUNNA, MASH///UP, BAR, BIRD, Rotown en WORM.

De precieze line-up van dit nachtprogramma wordt komende weken bekend gemaakt. Voor slechts 12,50 euro kun je in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 april (Eerste Paasdag) vanaf middernacht tot in de vroege uurtjes terecht op de verschillende feesten in het centrum van Rotterdam. 

MOMO Festival 2019 line-up
Eerder maakte Motel Mozaïque al bekend gemaakt dat Apparat (live), Panda Bear, Melanie De Biasio, Jungle By Night, Winne, De Likt, Altin Gün, Helado Negro, Kokoroko, Lubomyr Melnyk, Nilüfer Yanya, RIMON, Fontaines D.C., Black Midi en tientallen andere internationale artiesten hun opwachting maken tijdens de 19e editie van het Rotterdamse festival.

Kijk voor meer informatie, de line-up en tickets op motelmozaique.nl

Meer berichten