Verrassend nieuw restaurant in de Kroon: FC Rotterdaml

Rotterdam - Op 16 mei openen Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rotterdam, kunnen gasten genieten van verrassende gerechten van gevestigde chefs en nieuw kooktalent uit binnen- en buitenland.

De avonden van FC Rotterdam hebben elk een uniek en verrassend thema waarvoor het publiek – als bij een club – een kaartje koopt. Eten bij FC Rotterdam moet het gevoel geven van een avondje uit in een club. De 'leden' kopen een kaartje voor een bepaald programma en worden de hele avond verrast met eten en drinken binnen een thema.

FC Rotterdam is een eetclub voor liefhebbers van originele food concepten, met menu's die speciaal worden samengesteld en bereid door de beste chefs en nieuw talent. Oftewel: eten binnen een context, waarbij het keukenteam, de gerechten en mooie producten de sterren zijn. Ook lezingen, samplings, presentaties, lanceringen van kookboeken, muziek en theater staan op het menu van FC Rotterdam. 

Meer berichten