Dev en Des

Maak kans op een jaar lang gratis ijs van Capri!

Rotterdam - Het seizoen voor ijsjes komt steeds dichterbij. Afgelopen winter is Capri ijs en delicatessen in winterslaap geweest, nou ja, heel veel hebben ze niet geslapen hoor want er is een hoop geklust in de zaak om een fijnere plek te maken voor de gasten. Op 20 maart hebben ze een grote seizoensopening met een wel hele bijzondere actie... Iedereen maakt deze dag namelijk kans op een jaar lang gratis ijs!


Dat klinkt natuurlijk niet verkeerd, het hele jaar genieten van heerlijke ijsjes, helemaal voor niks. Al het ijs bij Capri ijs en delicatessen maken ze 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. De 100e klant krijgt op 20 maart deze super verrukkelijke prijs uitgereikt en kan dus het hele jaar van ijsjes genieten.

Capri ijs en delicatessen is meer dan alleen een ijssalon, ze hebben speciale ijsproducten samengesteld om gasten net dat beetje extra te bieden. Ook voor de Vegans onder ons is er een goed aanbod. Saffier en Eric zijn dagelijks bezig op zoek naar nieuwe inspiratie voor in de zaak. Zo kun je terecht voor een warm broodje ijs, een Capri mega ijshoorn en wat dacht je van walnoot-vijgen ijs met gembersambal.

Kijk voor meer info op www.capri-ijs-en-delicatessen.nl
 

Meer berichten