Foto via facebookpagina Landhuis De Oliphant
Foto via facebookpagina Landhuis De Oliphant

Laatste koffieconcert Landhuis De Oliphant van dit winterseizoen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht voor De Havenloods aanleveren.

Stichting Charlois’ Kunstfestival organiseert op zondag 24 maart in het prachtige Landhuis De Oliphant, aan de Kromme Zandweg 90 te Charlois al weer het zesde en laatste koffieconcert van de winterreeks 2018-2019.

Van 11.00 uur tot 13.00 uur zijn er twee optredens:

Voor de pauze treedt op Klassiek op Zuid. Dit ensemble van muzikanten met een passie voor het klassieke repertoire én afkomstig uit Zuid brengt een breed scala aan kamermuziek ten gehore.

Na de pauze is het de beurt aan Vocal Group Jade, een koor van werkelijk topniveau uit Krimpen a/d IJssel, dat op vele korenfestivals de eerste prijs won. Het repertoire is van vele stijlen: close harmony, romantische ballads, musicalstukken en jazzy nummers. Een prachtig, sfeervol optreden is hun kenmerk!

Aanvang van het programma is 11.00 uur. De toegangsprijs is slechts 5 euro, inclusief koffie in de pauze. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Kaarten te reserveren / te kopen bij Landhuis de Oliphant, telefoon 010-4297030.

Meer berichten