Foto: Joop Bastinck

Noord4Daagse op zoek naar vrijwilligers

Rotterdam - De Noord4Daagse vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen en daarmee ongeveer 1000 kinderen een mooi wandelfeest willen bezorgen.


De Noord4Daagse is een van de grootste wandelevenementen van Rotterdam en richt zich op kinderen van 4 tot en met 12 jaar die wonen of naar school gaan in Rotterdam-Noord. Gedurende vier avonden kan er 3, 5 of 10 kilometer gewandeld worden. "Wat je ervoor terugkrijgt is gezelligheid, een mooie ervaring en 1000 stralende kinderen."

De Noord4Daagse is onmogelijk zonder de enthousiaste inzet van leerkrachten, ouders, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Tijdens de avondvierdaagse zijn er bijvoorbeeld vele verkeersregelaars, routebegeleiders, maar ook enkele stempelaars en route-krijters nodig. 
Voorzitter Raymond van den Broek: "Het is ontzettend leuk om aan de Noord4Daagse mee te werken. Het kost maar een paar uur van je tijd. Wat je ervoor terugkrijgt is gezelligheid, een mooie ervaring en 1000 stralende kinderen. En word je verkeersregelaar, dan blijft je certificaat een jaar geldig voor andere evenementen."
Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich voor een of meerdere avonden aanmelden. Opgeven kan eenvoudig via de website van de Noord4Daagse, via www.noord4daagse.nl/word-vrijwilliger.
In April start de inschrijving voor deelnemende kinderen via school of sportvereniging. Meer informatie op www.noord4daagse.nl.  

Meer berichten