Foto: marco de swart

Bouwmarkt Karwei is terug op Zuid, en helemaal nieuw

Rotterdam - Vandaag (woensdag 13 maart) is er een compleet nieuwe bouwmarkt KARWEI Rotterdam geopend aan de Maashaven Zuidzijde 100. Je kunt er vanaf vanaf nu niet meer alleen terecht voor al je klusbenodigdheden, maar ook voor inrichting, Karwei Rotterdam heeft kwaliteitsvloeren, designverlichting en raam- en wanddecoratie. Tot 17 maart staan er diverse speciale acties voor bezoekers op het programma.

"Een jaar geleden sloot de Karwei aan de Tolhuislaan in Rotterdam de deuren, we zijn blij dat we onze klanten nu weer kunnen ontvangen in dit prachtige nieuwe pand", zegt Ronald van den Maagdenberg, Bouwmarktmanager van Karwei Rotterdam. "Ons assortiment is ingericht op trend, waardoor we consumenten beter kunnen helpen bij het inrichten van hun huis. We bieden een ruim assortiment verlichting, vloeren, wand- en raamdecoratie. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor een complete inrichting met meubels en hippe accessoires. We hopen dat veel klanten een kijkje komen nemen in ons nieuwe pand, we hebben veel leuke openingsacties waar de klant van kan profiteren."

"Het splinternieuwe gebouw en de opening van deze Karwei zorgen hopelijk voor een boost van de omliggende wijken en meer werkgelegenheid", vertelt Peter van de Donk, directeur van Rova Beheer, de beheerder van het pand. "De gemeente heeft daarom specifiek voor deze locatie gekozen. We zijn blij met een gevestigde naam als Karwei op deze locatie." Karwei Rotterdam deelt het pand met sportschool Fit For Free, die op 29 april opent, en nader te bepalen horecazaken.

De openingsweek begon vanochtend met de Grote Karwei Kennis Quiz, waar veel klanten blij gemaakt zijn met een mooie Weber BBQ! Op donderdag 14 maart en zondag 17 maart geven Karwei-stylistes – bekend van Eigen Huis en Tuin – workshops. Zaterdag 16 maart gaan Eigen Huis en Tuin-presentator en klusser Thomas en KARWEI-styliste Tanja bij de bouwmarkt aan de slag met klussen van klanten. Van vrijdag tot en met zondag maken alle klanten kans op 1 van de 150 Karwei-cadeaukaarten.

Zie ook www.karwei.nl/rotterdam.

Meer berichten