Kunst Podium in het Prinsenpark in 2017.
Kunst Podium in het Prinsenpark in 2017.

Derde jaar Kunstpodium in het Prinsenpark

Rotterdam - Deze week zijn de voorbereidingen voor het derde Kunst Podium in het Prinsen Park (KPPP) van start gegaan. De gemeente heeft weer een behoorlijk bedrag subsidie toegekend, ongeveer 60% van de begroting waardoor het derde KPPP ook dit jaar weer mogelijk wordt. Kunstenaars kunnen zich nog inschrijven.


Dit jaar wordt het evenement in luxe tenten in het Prinsenpark weer een beetje groter dan vorig jaar. Er zijn vier doorlopende workshops, waar iedereen van jong tot oud gratis aan mee kan doen, onder meer glas bewerken, textielkunst maken en tekenvaardigheid opdoen.

Er is dit jaar ruimte voor zestien exposanten kunstenaars uit het gebied Prins Alexander. Het organisatiecomité roept kunstenaars op zich in te schrijven, dan wel het afsprakenlijstje op te vragen. Medio mei is de set-up aan kunstenaars bekend die zich gezamenlijk zullen richten naar het thema van 2019 "Jong Puur". Dit staat voor jong = nieuw werk en met een knipoog naar de pop-up-winkel Puur, die de Kunstkring tot begin januari in Nesselande, elk weekend, had om te kunnen exposeren. Informatie kan worden opgevraagd via voorzitter@kunstkringalexander.nl

De organisatie wordt verzorgd door Liesanne den Haan, Karin van der Zwaan, Margo Odijk en Rob Hoebe, organisatie comité van de Vereniging Kunstkring Prins Alexander.

Meer berichten