Varende bootjes op de Maas
Varende bootjes op de Maas (Foto: nvt)

De Rotterdamse haven in actie voor het Sophia Kinderziekenhuis

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht plus foto plaatsen!

Dag en nacht wordt er hard gewerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst. Ambities staan als een stip op de horizon. Dit is waar de Rotterdamse haven en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis elkaar treffen en daarom bundelen wij de krachten. Samen bereiken we immers meer dan alleen!

Met het evenement ‘Varen voor Sophia’ worden het Sophia, de Haven én Rotterdam extra in het zonnetje gezet. Op donderdag 18 april 2019 om 18.00 uur maken wij met 25 schepen, onze entree op de Maas waar we een tocht maken van ongeveer 3 uur. Met deze actie wil de Stichting Vrienden van het Sophia geld ophalen voor onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis. Op raderstoomboot de Majesteit varen patiëntjes en hun ouders mee om ook te genieten van deze bijzondere avond.

Gooi ook de trossen los

Het is mogelijk om mee te varen en te kiezen uit een van de arrangementen op de website. Het is ook mogelijk om een exclusief diner voor uw relaties of personeel te organiseren op een schip. De opbrengst voor het goede doel bestaat uit een financiële bijdrage van alle schepen, acties van bedrijven en een loterij voor alle opvarenden. Daarnaast kan men een ook een virtueel bootje sponsoren vanaf 250 euro.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden kijken op de website: www.varenvoorsophia.nl.

Meer berichten