Foto:

Laatste kans om te bieden op de Walk of Fame-tegels

Rotterdam - Nog tot donderdag 21 februari 12.00 uur kan worden geboden op erfgoed van de Stichting Walk of Fame. Enkele tientallen tegels die na een verhuizing en inkrimping van de Rotterdamse sterrenstoep jarenlang waren opgeslagen zijn te koop. Voor sommige tegels worden hoge bedragen geboden, andere staan nog voor 50 euro in de aanbieding.

Na de start van de internetverkoop en een eerste namenlijst - begin januari - zijn extra tegels vrijgegeven door artiesten en sporters die niet eerder konden worden bereikt. Zij stemden in met de verkoop van hun tegel, veelal omdat de opbrengst bestemd is voor een doorstart van de Walk of Fame en deels naar een goed doel gaat: de Dirk Kuyt Foundation.

Het gaat om tegels van onder meer Dennie Christian, Marianne Weber, Marco Bakker, Helmut Lotti, Yvonne van Gennip, Hein Vergeer en Jasperina de Jong. De zestig tegels die in 2014 zijn verhuisd naar de nieuwe locatie op het Metroplein (tussen Zuidplein en Ahoy) zijn niet te koop, benadrukt het bestuur van de Walk of Fame.

De lijst met de namen van alle tegels is te vinden op www.walkoffame.nl (onder Erfgoed). Bieden kan per e-mail tot donderdag 21 februari 12.00 uur via info@walkoffame.nl.

Meer berichten