7th Street Pop & Rockkoor zoekt in aanloop naar jubileum nieuwe leden

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht plus foto plaatsen!

Het Pop & Rock Koor 7th Street is gestart in het najaar van 2009, op 14 september a.s. vieren wij ons 10-jarig bestaan. Wij zullen deze avond een avondvullend jubileumconcert geven in theater “Cascade” in H.I. Ambacht. Evolution of Rock dit in samenwerking met de Lapréband.

We hebben een gezellige groep enthousiaste zangers en zangeressen die wekelijks mooie hits zingen zoals b.v. van The Stones, Kensington, Guns and roses, Armin van Buuren, Bon Jovi en ga zo maar door.

Er wordt gezongen met orkestbanden, en een pittige geluidsinstallatie zorgt ervoor dat het koor een stevige sound heeft. De koorleden oefenen thuis met ingezongen MP3 tracks. Door deze methode kan er tijdens de repetitie lekker gezongen worden en zit een nieuwe song er snel in.

Dirigent Peter Kann met zijn brede muzikale ervaring en enthousiasme doet er alles aan om het beste uit de koorleden te halen. Kom eens kijken op de donderdag avond, misschien is ons koor iets voor jou.Wij oefenen in het clubgebouw van Atomium, aan de Sparrendaal 91,3075 ZK Rotterdam. Aanvang 19.30 uur.

Voor meer informatie: www.7thstreetpopenrockkoor.com

Of bel 06-19761766 / 06-29188731

Meer berichten