Foto: politie.nl

Ook tweede verdachte schietincident metrostation Beurs meldt zich, slachtoffer is nog steeds onbekend

Rotterdam - Een tweede verdachte van het schietincident op Beurs heeft zichzelf bij de politie gemeld. Het slachtoffer van het schietincident is nog altijd onbekend. De politie laat via hun website weten naar hem op zoek te zijn.


Er hadden zomaar meer onschuldige slachtoffers kunnen vallen, toen er op zaterdag 2 februari werd geschoten op metrostation Beurs, het station in het centrum van Rotterdam. Rond 22:00 uur stond daar een groep mannen, toen twee andere mannen op hen afliepen. Volgens getuigen ontstond vrijwel direct onenigheid. Er werd een klap uitgedeeld en zelfs meerdere keren geschoten. Het is een wonder dat er geen omstanders gewond raakten.  

Beelden van het schietincident en de daders zouden donderdag 7 februari worden getoond in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Vlak voor de uitzending, nadat een aankondiging van het programma was verstuurd, meldde de eerste verdachte zich. Deze man, een 22-jarige Rotterdammer, is aangehouden en zit voorlopig vast. Donderdag 14 februari zou de zaak alsnog in Bureau Rijnmond getoond worden om de tweede verdachte te tonen. Die kwam zich echter dinsdag 13 februari melden op het politiebureau.  

Slachtoffer gezocht
Het is nog niet bekend of iemand gewond is geraakt. Niemand heeft zich als slachtoffer bij de politie gemeld. Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, belt u dan met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, WhatsApp met 06-10000012. Kijk voor hele bericht op www.politie.nl.

Meer berichten