Foto: Jesaja

Speed Dating Event voor iedereen die door Valentijn is overgeslagen

Rotterdam - Ben je gisteren overgeslagen door Valentijn? Op donderdag 28 februari kan je in de herkansing tijdens Single in this City, het speed dating event in The Student Hotel. Hieronder legt de organisatie uit waarom alle Rotterdamse vrijgezellen zich moeten aanmelden.


'Laten we eerlijk zijn, soms is het verdomd lastig om de juiste vrouw of prins op het witte paard te vinden in deze fantastische stad genaamd Rotterdam! Met al deze prachtige culturen zou het niet zo lastig moeten zijn om degene te vinden voor wie je elke dag van de week I just can't stop loving you wilt zingen, toch? 

'Nou... Helaas zijn er nog steeds te veel mooie, vrijgezelle dames en mannen! The Student Hotel kon dit niet negeren en besloot een low-key en classy speed dating-evenement te organiseren! Bij TSH spelen we altijd met een knipoog, dus we houden ervan je te entertainen met een twist. Maar we verklappen nog niet wat we voor jullie in petto hebben.  Wees niet bang, doe iets met je 2019 liefdesvoornemens en meld je aan voor dit evenement!'

De spelregels:

- Je bent een vrouw of een man tussen de leeftijd van 28 en 42 jaar.

- Je vindt het leuk om voor jezelf te zorgen! Je bent aardig, maar uiterlijk en uiterlijk zijn belangrijk.

- Je bent open, nieuwsgierig en leuk

Tickets 10 euro per persoon, je krijgt er twee gratis drankjes bij!
Single in this City; Rotterdam Edition

Datum: 28 februari 

Tijd: 19.00 uur t/m 21.00 uur (aanvang 18.30 uur, borrel vanaf 21.00 uur)

Locatie: Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam

Dresscode: smart, trendy, minimalistisch (geen sporty / baggy outfit)

  

Meer berichten