Een nieuwe buurman
Een nieuwe buurman (Foto: Stg. Zwerfkatten)

Schuwe zwerfkatten zoeken boerderij om te wonen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht plus foto plaatsen!

Het komt voor dat schuwe zwerfkatten niet teruggeplaatst kunnen worden in hun vertrouwde omgeving. In zo’n geval gaan we op zoek naar een boerderij, manege, tuinderij of een andere geschikte plek. De katten waar het om gaat zijn geen huiskatten en zijn dus niet gesocialiseerd. Deze katten zijn gewend om buiten te leven en muizen te vangen, al is een dagelijks bakje voer en water altijd welkom. Agrarische bedrijven en maneges kunnen geholpen zijn met deze katten, maar ook als je een plekje in jouw tuin heeft, zal de kat je zeer dankbaar zijn. Kattenvoer voor de eerste weken krijg je van ons. De kat zal minimaal 2 weken in een ren verblijven, zodat hij/zij alvast kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Als de kat voldoende is gewend en de vrijheid heeft gekregen, komen wij de ren weer ophalen.

Ben je bereid één of meerdere katten een buitenkans te geven? Vul het formulier in op www.zwerfkattenrijnmond.nl Wij nemen contact op zodra er katten op zoek zijn naar een buitenplek. Je kunt je ook telefonisch aanmelden tijdens kantooruren: 010 – 522 15 28

Meer berichten