Maassilo-shows én standbeeld voor dj Oliver Heldens!

Rotterdam -  Oliver Heldens heeft zijn langverwachte terugkeer naar zijn geboortestad Rotterdam aangekondigd. In de Maassilo zal de wereldwijd opererende dj maar liefst twee shows geven. De voorverkoop start vrijdag. Daarnaast werd bekend dat op 10 april in Krimpen aan den IJssel een standbeeld van Heldens wordt onthuld. Dat eerbetoon komt er dankzij de luisteraars van SLAM!


Voor het eerst in vier jaar staat de Nederlandse DJ/producer in Rotterdam met een 18+ show op 12 april en een all-ages shows op 13 april in de Maassilo. Sinds zijn doorbraak met 'Gecko' in 2015 heeft Heldens non-stop getoerd en heeft hij meer dan 650 shows wereldwijd op zijn naam staan. Heldens brengt zijn onderscheidende sound naar meer dan 2.5 miljoen fans, met optredens op 's werelds grootste festivals zoals Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland, EDC, Ultra en meer. De Rotterdamse shows volgen snel na zijn 20-daagse 'Heldeep 5' tour, die onder andere plaatsvindt in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en eindigt tijdens Miami Music Week.

"Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!'', zegt Heldens die vorig jaar op plek nummer 9 eindigde van de toonaangevende 2018 DJ Mag Top 100.  

De voorverkoop voor de Maassilo shows start op 15 februari vanaf 10.00 via rotown.nl/oliverheldens and ticketmaster.nl.

Meer berichten