Werk & Ontwikkel Centrum aan de Looiershof geopend

Rotterdam - Gisteren (dinsdag 12 februari) is het Werk & Ontwikkel Centrum aan de Looiershof open gegaan. Werkzoekende Rotterdammers kunnen hier terecht om zich te ontwikkelen en een baan te vinden.

In het Werk & Ontwikkel Centrum Looiershof is een werkcafé omgeving gecreëerd waar werkzoekenden met al hun vragen over werk terecht kunnen. Werkzoekenden kunnen hier terecht voor het opstellen van een goede cv, een videosollicitatie opnemen of een professionele foto laten maken, trainingen volgen en tijdens een banenmarkt in contact komen met werkgevers.

In het centrum hangen borden met vacatures en bezoekers kunnen in gesprek met werkgevers, jobhunters en arbeidsmarktgerichte teams van de gemeente. Ook werkgevers zijn welkom, zij krijgen de mogelijkheid om in gesprek te gaan met werkzoekenden en kunnen werkzoekenden een kans bieden op een baan.

Tijdens de feestelijke opening werd er een banenmarkt georganiseerd met meer dan 50 werkgevers en 1500 werkzoekenden. Meer informatie op www.rotterdam.nl.

Meer berichten