Foto:

De uitgaanstips van Rotterdam Festivals voor komende week!

Donderdag
14 februari

19.30 uur Victory (XL)
Een ode aan glansrijk falen door vier performers en een muzikant. We houden van leedvermaak, maar kunnen we ook lachen om onze eigen fouten?
Maaspodium

20.00 uur Pieter Derks – voor wat het waard is
Pieter gaat afrekenen met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. We zijn tegenwoordig meer consument dan burger.
oude Luxor Theater

Valentijnsdag bij Rotown
Dit is je kans om je liefde vanaf het podium een serenade te brengen! Zing bij Open Mic de longen uit je lijf met I Will Always Love You of draai bij Open DJ een swingend plaatje zoals Marry Me.
Rotown

Vrijdag
15 februari

18.30 uur Thuis bij TENT
Programmamaker Gyonne Goedhoop nodigt tien Rotterdamse makers en publiek uit voor een ontdekkingstocht naar wat identiteit vandaag de dag betekent. De gasten zijn o.a. Derek Otte, Winne, Vernon Chatlein en Olave Basabose.
TENT

20.30 uur Dulfer Plays Blues
De muzikale energie van zanger Lead Belly is altijd een bron van inspiratie geweest voor Nederlands bekendste jazzsaxofonist Hans Dulfer. Deze avond speelt hij een gloednieuw programma om zijn held te eren.
LantarenVenster

Zaterdag
16 februari

19.30 uur Maan
The Voice-winnares gaat met haar eigen band op clubtour! Zing en dans mee met haar grote hits en op nieuwe nummers.
Maassilo

20.30 uur Pieter Jouke – gloeiende plaat
Als Pieter de wereld wil gaan verbeteren dan moet hij 'm eerst wel beter begrijpen. Dat is best lastig, want Pieter leeft meestal in zijn eigen wereld.
Kantine Walhalla

Zondag
17 februari

15.00 uur Jeugdtheater: Agent en Boef (3+)
Boef zit gevangen bij Agent, maar soms ontsnapt Boef. Kan Agent hem weer vangen? Na de voorstelling kan je de politiehond aaien of met Boef op de foto. Durf jij dat?
Bibliotheektheater

Dinsdag
19 februari

19.30 uur Tank and the Bangas
Deze vijfkoppige groep heeft een zeldzaam talent voor het combineren van verschillende muziekstijlen: vurige soul, behendige hiphop, dromerige r&b en subtiele jazz. Swingen gegarandeerd.
Annabel

Woensdag
20 februari

19.00 uur Moving Futures Festival
Van muzikaal duet naar prachtige performance. Zie tijdens het festival hoe een generatie nieuwe dansmakers de grenzen van dans moeiteloos oprekt. Ook is er een gezellig randprogramma met open studio's, workshops, essays, borrelpraat en –bingo.
TR Schouwburg

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten