Gratis tickets Crazy Sexy Cool spoelen binnenkort aan in Rotterdam!

ROTTERDAM – Inwoners van Rotterdam kunnen binnenkort kans maken op gratis tickets voor Crazy Sexy Cool festival. Via het Instagram account @csc_events worden hints weggegeven. Dus schuif je ooglapje opzij en pak je plastic zwaard erbij. De strijd om gratis toegang tot Crazy Sexy Cool Treasure Island kan beginnen! 


Treasure Island Om het thema van Crazy Sexy Cool festival 2019 te versterken, wordt er een speurtocht naar flessenpost gehouden. Deze 'aangespoelde' flessen, verstopt in de binnenstad van Rotterdam, bevatten entreetickets voor het festival. Er worden maar liefst 25 flessen verstopt dus festivalgangers hebben een grote kans om voor noppes voet aan wal te zetten op Treasure Island.  
Op het Instagram account van Crazy Sexy Cool (@csc_events) worden diverse berichten geplaatst. Per fles wordt een story gedeeld over de omgeving. Hierdoor weet de potentiële bezoeker waar hij/zij zoeken moet. Houd de Instagram pagina dus goed in de gaten om erachter te komen wanneer en waar de flessen 'aanspoelen'. 
Crazy Sexy Cool Festival
Zaterdag 3 augustus 2019
Openingstijden: 13.00 tot 23.00 uur
Locatie: Zuiderpark Rotterdam  
Minimum leeftijd: 18 jaar 
Website: www.crazysexycoolfestival.nl   

Meer berichten