Foto:

Tennisclub TOEG is klaar voor de start!

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht plus foto plaatsen!

TOEG OPEN Krokus Jeugdtoernooi

Van 23 februari tot en met 3 maart wordt het Open Jeugdtoernooi gespeeld bij Tennisclub TOEG, gelegen aan de Weegbreestraat in Schiebroek. Het is het eerste toernooi dat dit jaar op de buitenbanen wordt gespeeld en daarmee geeft TOEG het startschot voor het nieuwe tennisseizoen!

Tenniskids

In de voorjaarsvakantie zullen dagelijks wedstrijden worden gespeeld in diverse categorieën. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een middag ingepland voor de ‘oranje jeugd’ van Tenniskids, een speciaal jeugdprogramma van de KNLTB; op woensdag 27 februari zullen deze tenniskids hun beste beentje voorzetten.

De grote finale

Op zondag 3 maart zal de grote finale worden gespeeld. Bezoekers zijn van harte welkom om de jeugdige tenniskanjers te komen aanmoedigen. Een zonnetje zou heerlijk zijn deze week en anders is er genoeg warme chocolademelk met slagroom om warm te blijven.

Wil uw kind graag meedoen? Leuk! Inschrijven kan tot en met zondag 18 februari via www.mijnknltb.toernooi.nl of stuur een e-mail naar jeugdtoernooi@toeg.nl. Voor meer informatie: www.toeg.nl.

Meer berichten