Het Gezelschap.
Het Gezelschap.

Wintereditie De Geheime Tuin wordt groter dan ooit!

Rotterdam - Van 1 tot en met 3 maart vindt De Geheime Tuin Winterfestival plaats. Met een grotere geheime locatie dan ooit, vier area's en een vol en divers programma vol theater, kunst, performance en muziek. De geheime locatie, die traditiegetrouw een dag voor het festival bekend wordt gemaakt, heeft dit keer maar liefst vier verschillende area's die gehost worden door allerlei creatieven.

Met de naam 'De Kas' is al verklapt waar de hoofdzaal zich bevindt. Hier geven gevestigde artiesten als Arp Frique & Family, Conjunto Papa Upa, Het Gezelschap en San Proper maar ook lokale talenten een daverende show.

Voor 'De Balzaal' is een bijzondere samenwerking aangegaan met Het Kunstenaarsbal. Zij komen speciaal naar De Geheime Tuin om de zaal in drie dagen helemaal om te toveren van wit canvas naar een groot kleurrijk schilderij. Zij nemen muzikale ondersteuning mee in de vorm van dj's Ici Sans Merci, Esteble & BeatuniQue, Submid en Egbert-Jan Weeber.

Wie even wil relaxen kan terecht in 'De Healing Garden' met tribal sounds en hottubs verzorgd door Nightwatch bar. Daarnaast is er een intieme zaal 'De Ruimte' die op vrijdag wordt overgenomen door The Performance Bar en op zaterdag en zondag door een Silent Disco. Op vrijdag is er bovendien de mogelijkheid om nog één keer te dineren aan de lange tafels van 'The Royal Hangover' met witte tafelkleden, zilver en goud, kristallen glazen en tropische
planten en kleurrijke bloemstukken.

Wie graag op een bijzondere manier naar De Geheime Tuin wil komen kan gebruik maken van De Silent Disco Tram. Elke festivaldag vertrekt deze historische tram twee keer, met maximaal 80 bezoekers en elke rit een andere dj, van Perron E op Rotterdam Centraal. De tramrit van 50 minuten brengt de dansende reizigers dwars door de stad naar het festival.

Kijk voor meer info op www.ontdekdegeheimetuin.com!

Meer berichten