Foto: Dorry

Boeken zoeken in St. Caeciliakerk

Rotterdam - Zaterdag 16 februari gaan de deuren van de Sint Caeciliakerk tussen 10.00 en 15.00 uur weer open voor boekenliefhebbers.


Tijdens de maandelijkse boekenmarkt kunt u weer op zoek gaan naar uw favoriete schrijver/schrijfster of genre, van Carmiggelt en Seija Berends tot Marianne Frediksson en Arnaldur Indridason (om maar een paar schrijvers te noemen). Maar ook als u bijv. boeken zoekt over het maken van kaarten, het verzorgen van allerlei soorten huisdieren, de historie van Nederland (er liggen deze maand ook diverse soorten atlassen), hedendaagse sport, religie in de meest brede zin van het woord, oude en moderne kunst, geschiedenis, koken, enz enz.

U vindt het in het uitgebreide assortiment en de vaste bezoekers weet dat we elke maand het assortiment vernieuwen. Ook verzamelaars vinden vaak een waardevolle aanvulling op hun collectie en er zijn elke boekenmarkt wel weer “een paar” zeer bijzondere boeken in de Caeciliakerk te vinden. De kwaliteit van de boeken is hoog en de prijs is laag te noemen.

U vindt de St. Caeciliakerk aan de Zocherstraat in het Lage Land. De ingang is aan de Jan Bijloostraat.

Meer berichten