Deze week werd nog de laatste (kunstzinnige) hand gelegd aan het interieur van nieuwe hotspot Publiek dat zaterdag de deuren opent.
Deze week werd nog de laatste (kunstzinnige) hand gelegd aan het interieur van nieuwe hotspot Publiek dat zaterdag de deuren opent. (Foto: PubliekRotterdam)

Nieuwe hotspot Publiek opent op Weena

Rotterdam - Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, eigenaren van Jamie's Italian in Rotterdam en Den Haag, kondigen met trots de opening van een nieuwe hotspot aan op het Weena. Op zaterdag 19 januari opent Café Restaurant Publiek waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat welkom bent en kunt genieten van crispy croissants, kruidige koffie en van smaakvolle salades tot aan vers gevangen vis.


Café Restaurant Publiek heeft een tijdloze klassieke uitstraling en haar verfijnde, elegante, warme interieur creëert een toegankelijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu komt voor een kop koffie, sandwich to-go, een krantje aan de bar in het café, voor een snelle zakenlunch of uitgebreid 3 gangen diner in het restaurant, bij Publiek ben je aan het juiste adres.
 
In het restaurant kan je genieten van no-nonsense gerechten met een eigenwijze twist. De puurheid van de ingrediënten, seizoensgebonden producten en de smaakbeleving staan centraal, met simpele ingrediënten creëren de chefs de mooiste gerechten. Het restaurant heeft een kleine kaart welke geregeld wisselt.
 
Café Restaurant Publiek bevindt zich op de hoek van de Karel Doormanstraat en het Weena op 3 minuten lopen van Centraal station en Schouwburgplein. En is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur. Gasten kunnen reserveren via www.publiekrotterdam.nl of door te bellen naar 010 - 310 79 49.
 
 

Meer berichten