Officiële opening door burgemeester Aboutaleb, Jaap Wassink (VP & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland) en Ben Bijnens (Country Director
Officiële opening door burgemeester Aboutaleb, Jaap Wassink (VP & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland) en Ben Bijnens (Country Director (Foto: ROBINUtrecht)

Burgemeester Aboutaleb opent nieuw Nederlands hoofdkantoor Coca-Cola

Rotterdam - Vanmiddag werd het nieuwe hoofdkantoor van Coca-Cola in Nederland in Rotterdam officieel geopend door burgemeester Aboutaleb. Bij Coca-Cola gaan groei en duurzaamheid hand in hand. Daarbij hoort een modern, innovatief en duurzaam kantoor waar Coca-Cola in november 2018 de intrek heeft genomen: MM25 in Rotterdam-Alexander.


Burgemeester Aboutaleb over deze keuze: "Rotterdam heeft alles te bieden: een jonge stad met veel culturen, een immense dynamiek en er is altijd veel te beleven. Kortom, het juiste DNA dat perfect aansluit bij de doelgroep en mentaliteit van
Coca-Cola. Ik vind het belangrijk dat bedrijven die zich in Rotterdam vestigen daadwerkelijk iets teruggeven aan de omgeving in het kader van learn, earn en return. Het is fantastisch om op die manier de binding met je lokale omgeving te organiseren en daar is Coca-Cola heel goed in."

 MM25 is ontwikkeld door projectontwikkelaar OVG Real Estate, koploper op het gebied van duurzaamheid en slimme technologie. Door de toepassing van diverse duurzame technologieën zoals klimaatplafonds, LED-verlichting en warmtewerend glas is het gebouw met recht een 'SMART building' te noemen. De sterke merkidentiteit van Coca-Cola is voelbaar door het gehele pand. Het design straalt een huiselijk gevoel uit door het gebruik van warme kleuren. Het vele staal is een weerspiegeling van het stoere en ruwe van Coca-Cola en van de stad Rotterdam.

Meer berichten