Foto:

Groot korenconcert voor Support Casper

Rotterdam - In De Doelen wordt er op zaterdag 12 januari een groot korenconcert georganiseerd. Zo'n 560 stemmen zingen mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar een behandelmethode voor alvleesklierkanker.


Aan dit middagconcert werken verschillende koren mee. Het Inspire2LiveChoir uit Alblasserdam en het zusterkoor Choir4Hope uit Barneveld onder leiding van dirigent Peter Overduin en Het Christelijke Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem en The Martin Mans Formation onder leiding van dirigent Martin Mans.

Sopranen Annelies Schep en Nynke de Jong geven de korenzang een extra dimensie. Aan de vleugel zit pianovirtuoos Jan Vayne, die samen met organist André de Jager en het trompet duo Arjan en Edith Post de instrumentale topprestaties van het concert voor hun rekening nemen.

Tijdens dit concert wordt de cheque overhandigd van de totale opbrengst van 2018 voor de actie Support Casper: een campagne van prof.dr. Casper van Eijck uit het Erasmus MC die onderzoek financiert naar een nieuwe behandelmethode voor alvleesklierkanker.

Kaarten kosten 20 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Aanvang: 14.00 uur.

Meer berichten