Een echte Rotterdamse chocoladereep, met honing van de DakAkker-bijen!

Rotterdam - Kijk, daar worden we nou vrolijk van. Vanaf vandaag heeft Rotterdam een eigen chocoladereep, met honing van echte Rotterdamse bijen van de DakAkker. De chocoladereep is geproduceerd door PUUR Rotterdam. Wil je weten hoe deze Rotterdamse chocolade smaakt? Op de facebookpagina van De Havenloods vragen we iemand langs te komen op de redactie om een reepje te proeven!

Bedenker Olaf Ouwerkerk meldt: 'Op de DakAkker van het Schieblock leeft sinds 2016 een Rotterdams bijenvolk. Deze 010-bijen zijn harde werkers, bouwers en leveren een grote bijdrage aan de samenleving. Ze houden elkaar warm, verdedigen zichzelf fel als ze worden aangevallen en vormen samen een hecht collectief. Oja, en ze kunnen - net als Rotterdammers - nog wel eens agressief worden van overdadige transpiratielucht.'

PUUR Rotterdam heeft ook nog wat amandelen, fudge en een beetje zeezout aan de chocolade toegevoegd. De luxe wikkel en doos is vormgegeven door Jochem Coenen en inbegrepen bij de reep is een ingelijst Rotterdams gedicht van Randy Seemeler. 

Meer informatie over de reep: www.puur-chocolade.nl.

Meer berichten