Foto:

Zó inspirerend kan spoken word zijn...

Rotterdam - Taalliefhebbers opgelet! Komende dinsdag kun je op een bomvolle avond in het oude Luxor Theater genieten van de top van de Nederlandse spoken word-scene.

Op dinsdag 11 december kun je tijdens de SPOKEN Show in het oude Luxor Theater zien hoe divers, vermakelijk en inspirerend deze woordkunstvorm is. Met onder anderen Derek Otte en het New Rotterdam Jazz Orchestra, Babs Gons en winnaars van de laatste SPOKEN Awards.

In deze editie van de SPOKEN Show betreedt Rotterdamse stadsdichter Derek Otte het podium mét het New Rotterdam Jazz Orchestra en komen SPOKEN Awards winnaars van 2017 Tato Wesselo (comedy), Charlie Dichter (gospel), Ischa den Blanken (storytelling), Hind (poetry) en Insayno (lyrics) met nieuw werk terug naar het oude Luxor Theater. De grande dame van 'spoken word' in Nederland, Babs Gons, is er ook bij deze avond die wordt gepresenteerd door MC JR. Tussen de acts door zal ook de korte film SHE worden vertoond waarin maker Sheree Lenting met gebruik van 'spoken word' een ode brengt aan de schoonheid en kracht van het vrouwelijk lichaam.

De SPOKEN Show, dinsdag 11 december vanaf 20.00 uur, oude Luxor Theater. Kaarten kosten 12,50 euro. Meer informatie: www.spoken.fm, kaartverkoop: www.luxortheater.nl.

Meer berichten