(Foto: Fenna Jensma)
(Foto: Fenna Jensma) (Foto: Fenna Jensma)

SOR heeft voor iedereen een passende woning

Regio - Woningcorporatie SOR helpt ouderen bij het vinden van een fijne, veilige woonomgeving in regio Rotterdam en de Hoeksche Waard. In 1986 opgericht om met name mensen met een klein inkomen van een fijne woning te voorzien, maar anno 2017 uitgegroeid tot een organisatie waar alle ouderen terecht kunnen.

Met zo'n 56 verschillende woongebouwen heeft SOR voor iedereen een passende woning. Want SOR begrijpt als geen ander dat mensen niet in een hokje gestopt kunnen worden. Dat iedereen anders is en andere woonbehoeften heeft. Dat mensen van het leven willen genieten en zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen. In een omgeving waar je jezelf kan zijn. Waar je je thuis voelt.

In een SOR-gebouw hoeft niemand alleen te zijn. Er is een ontmoetingsruimte en actieve bewonerscommissies zorgen voor een fijne sfeer in het gebouw. Ook is er een huismeester aanwezig die voor de bewoners klaar staat en helpt bij kleine technische vragen. Winkels, openbaar vervoer en (zorg)voorzieningen zijn vaak dichtbij. En op diverse locaties werkt SOR samen met een zorg- of welzijnsorganisatie.

Op wonenbijsor.nl is het aanbod beschikbare huurwoningen snel en overzichtelijk te vinden. Ook kunnen geïnteresseerden hier uitzoeken tot welk woningtype ze behoren en welke stijl daarbij past.

Meer berichten