Gezocht: jouw verhaal over ss Rotterdam

Rotterdam - Wie heeft er geen fijne herinnering aan het ss Rotterdam? 'La Grande Dame' uit Rotterdam – gedoopt door Koningin Juliana – vervoerde sinds 1959 vele mensen tussen Nederland en New York en ging later als cruiseschip de hele wereld over.

Zet een stap aan boord en je voelt dat er ontelbare verhalen over dit stoomschip te vertellen zijn. Mensen hebben er hun geliefden ontmoet, hebben een nieuwe start gemaakt of hebben als kind het grote avontuur beleefd: de wijde wereld in. Voor de bemanning was dit schip jarenlang een thuis.

Ter ere van het 60-jarig jubileum van het ss Rotterdam is de ss Rotterdam op zoek naar al deze verhalen! Heb jij een herinnering aan het ss Rotterdam? Of ken je iemand – een vriend, oma of buurman – die echt zijn of haar verhaal moet opschrijven? De verhalen worden gebundeld in een unieke digitale bundel met 60 leuke, ontroerende en mooie verhalen: 60 jaar schip in 60 verhalen. De schrijver van het meest bijzondere verhaal wint een overnachting en dinerarrangement voor 2 personen!

Vertel! Wat is jouw verhaal? Kijk hier hoe je mee kunt doen.

Meer berichten