Er staat een klein paleisje op het Schouwburgplein, ben je er al geweest?

Rotterdam - De eerste pannenkoeken zijn gebakken, de eerste werkjes geknutseld en de eerste films zijn gedraaid! Vorige week heeft Petit Palais Filmloods plaatsgenomen op het Schouwburgplein in Rotterdam. Voor wie nog niet in de gelegenheid geweest is om de warme Filmloods te bezoeken, de komende weken staat ie nog op het Schouwburgplein! Hierna verhuisd Petit Palais naar de Grotemarkt (naast de Markthal).

De eerste vertoningen in Petit Palais zitten erop! De komende weken zullen we onder andere Little Miss Sunshine (1 december), Doctor Strange (7 december) en Bad Santa (14 december) draaien. De kleintjes kunnen onder andere genieten van UP (8 december) en Charlie and the Chocolate Factory (9 december).

De komende weken worden er een aantal films vertoond in samenwerking met Pleinbioscoop Rotterdam, onder de naam WinterPleinbios. De eerste WinterPleinbios vertoning op het Schouwburgplein is The Florida Project. Pleinbioscoop Rotterdam wilde deze film al in het Museumpark draaien op 9 augustus, maar daar stak een zomerstorm helaas een stokje voor. Daar hoeven we gelukkig niet bang voor te zijn bij deze (overdekte) vertoning! Ook Call me by your Name (12 december) en Pieter Konijn (1 december) zijn WinterPleinbios vertoningen.

Van 21 november t/m 14 december op het Schouwburgplein
Van 21 december t/m 20 januari 2019 op de Grotemarkt (naast de Markthal)

Bekijk het hele filmprogramma op: www.winterwelkomrotterdam.nl

 

Meer berichten