Fred van Leer test als eerste de Magic Mirror in Hudson's Bay Rotterdam/
Fred van Leer test als eerste de Magic Mirror in Hudson's Bay Rotterdam/

Met magische spiegel in Hudson's Bay kom je in een betoverend winter wonderland terecht

Rotterdam - Hudson's Bay plaatst tijdens de feestdagen vier weken lang een Magic Mirror in haar vestiging in Rotterdam. De magische spiegel brengt kerst tot leven, midden in het warenhuis zijn sneeuw, kerstbomen en een prachtig gedekte kersttafel het middelpunt van een interactieve beleving. Een verrassende en verbazingwekkende ervaring waarin de bezoeker de hoofdrol speelt.

Tot donderdag 27 december wordt het winkelend publiek ondergedompeld in de ultieme kerstsfeer. Door de geavanceerde technologie van de magische spiegel - ontwikkeld door 3rock AR - worden gasten meegenomen in een sprookjesachtig kerstverhaal waarin een rendier, zwevende pakjes en een reusachtige kerstboom tot leven komen. Bezoekers wanen zich in een betoverend winter wonderland waar zij tussen de dwarrelende sneeuwvlokken de perfecte kerstfoto kunnen maken, alleen of met de hele familie.

Bij het maken van de foto kun je je haar digitaal laten stylen met een Airwrap Styler van Dyson. Met deze digitale kapsels kun je uitproberen hoe je op je allermooist de feestdagen ingaan. Er kan worden gekozen uit drie verschillende kapsels, die tot leven komen zodra er interactie wordt gezocht met de Magic Mirror. 

Meer berichten