met video

Hero #4: turner Bart Deurloo

Rotterdam - De Havenloods plaatst in samenwerking met Rotterdam Topsport tweewekelijks een mooi artikel over een topsporter uit onze stad in de schijnwerpers. In de krant, maar ook online. Van alle 'Hero's' zetten we bovendien een leuk en interessant filmpje op onze website. Deze week een korte docu over Hero #4, tevens de laatste in deze serie: turner Bart Deurloo.


Als hero van Rotterdam Topsport wil de 27-jarige international niet alleen de rol en resultaten van Rotterdam Topsport, maar ook het turnen promoten. "Hero en ambassadeur zijn van Rotterdam Topsport is leuk en een eer. Niet iedereen weet dat Rotterdam Topsport veel sporters en grote internationale toernooien ondersteunt. Ik zou het ook fijn vinden als mensen mijn sport beter leren kennen."

"Door de finaleplaats op het WK hebben we het turnen in Nederland beter op de kaart gezet. We horen tot de beste acht van de wereld, mensen hebben geen idee hoe moeilijk dat is. Eigenlijk hebben we daar nog te weinig credits voor gekregen."

  

Meer berichten