Foto: Vsevolod Belousov

De Rotterdamse uitgaanstips van komende week!

Donderdag
29 november

19.30 uur Jungle by Night
Een swingende avond vol afro-beats, ethio-breaks, Turkse psych en hete cumbia. Iedereen kent de Amsterdamse band en nu zijn ze hier om in Rotterdam het dak eraf te blazen.
Maassilo

20.00 uur ISH – Listen Up!
Vocale soundscapes, effecten en muzikale composities vormen het decor en worden versterkt door 4D geluidsvormen en stemkunstenaars Baaddi, Maask en Mando.
Theater Zuidplein

Vrijdag
30 november

IJsvrij Park Festival
Gezellig schaatsen en heerlijk warme chocolademelk drinken. Genieten van mooie muziek, kerstbomen versieren en een glühwein proeverij. Wat wil je nog meer?
Het Park

20.15 uur Arabian
Symphonic Night
Het Rotterdams Philharmonisch Orkest neemt je mee naar de symfonische wereld en de vocale muziek uit het Midden-Oosten van onder anderen legendes Oum Kalthoum en Fairuz komen op deze avond samen op een podium.
de Doelen

Zaterdag
1 december

13.00 uur Blijdorp Winterfestival
Op de mainstage draaien house- en techno dj's, Yardbird host de tweede zaal. Rapper Ronnie Flex is er ook. Na al het dansen kan je genieten van heerlijk eten.
Van Nelle Fabriek

20.15 uur Schijtziek XL
Mensen lijken hun wereld steeds kleiner te maken; gevangen in hun eigen gevangenis. Mouna wordt er schijtziek van. Met een flink portie humor komen de thema's angst, argwaan en vreemdelingenhaat aan bod.
Maaspodium

Zondag
2 december

15.00 uur Geeft niks 5+
Een broekplasser probeert het droog te houden en zijn omgeving wil daarbij helpen. Ze gaan de strijd aan met het ongewenste ongelukje. En hoe meer iedereen zich er mee bemoeit, hoe meer het mis gaat.
TR Schouwburg

19.00 uur Miracles of Music – Theatercollege
Leer alles over hoe muziek je brein beïnvloedt tijdens dit spetterende theatercollege. Drie bekende professoren, onder wie Erik Scherder, nemen je mee en vertellen je alle ins en outs over muziek. Er zijn optredens van soulzangeres Berget Lewis en saxofonist Benjamin Herman met band.
de Doelen

Maandag
3 december

20.00 uur Rotterdam Music Awards
Rotterdam kent veel goede artiesten, maar wie zijn de beste van 2018? Tijdens deze show treden allerlei artiesten op. Wie dit zijn blijft een verrassing, dus zorg dat je erbij bent!
LantarenVenster

Dinsdag
4 december

20.00 uur Soof de Musical
Neem plaats in haar keuken en geniet van de herkenbare chaotische situaties, mooie muziek en al het lekkere eten dat Soof je voorschotelt. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.
Nieuwe Luxor Theater
 

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten