Foto: Annemieke van der Togt

'Rotterdamse ijsbaan net zo romantisch en intiem als die in Central Park, New York'

Rotterdam - De tweede editie van IJsvrij Park Festival begint vrijdag! Van 30 november tot en met 6 januari kunnen bezoekers naast het gebruikelijke rondje schaatsen terecht voor tal van activiteiten en optredens in en om het IJsvrij-Café in Het Park onder de Euromast.

IJsvrij is een romantisch en intiem festival vol lichtjes en vuurkorven. Met genoeg te doen voor jong en oud. Ook voor niet-schaatsers! Door veel bezoekers wordt de sfeer omschreven als de ijsbaan in Central Park in New York. In het bekende IJsvrij-Café, verwarmd door middel van houtkachels, kun je terecht voor glühwein, stamppot en klaverjassen.

De maandag in het verwarmde IJsvrij-Café staat in het teken van samen komen, elkaar ontmoeten. Samen een bakkie doen, breien met vrienden of spelletjes doen. Dinsdag en donderdag zijn de dagen voor fanatiekelingen. Met elkaar de strijd aan gaan, niet alleen op de baan, maar ook tijdens oud-Hollandse spellen en klaverjastoernooien. Woensdag is voor de creatievelingen, knutselen voor Sinterklaas of Kerst of gewoon zomaar.

Vrijdagavond 7 en 28 december kun je dansen op de schaatsbaan tijdens de Silent Disco. Op zaterdag en zondag wordt er muziek geprogrammeerd. Zo maakt op 1 december Trio Raak er een feestje van met recente hits. Andere te verwachten namen zijn onder meer Groovy Gents, Bronco Brothers, Goeie Gasten en Trio Lulu Swing. Kortom muziek, schaatsen, eten, drinken en winterspelen.

Het IJsvrij Park Festival is zeven dagen in de week geopend, van vrijdag 30 november 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. Doordeweeks van 12.00 tot 19.00 uur. Weekenden en kerstvakantie van 10.00 tot 19.00 uur.

Het terrein is voor iedereen toegankelijk. Kinderen tot en met 12 jaar schaatsen voor 3,50 euro en vanaf 13 jaar betaal je 5,00 euro. Schaatshuur kost 2,50 euro.

Meer info via IJsvrij.nl

Meer berichten