Karel de Stoute speld voor Jolanda Hoogenboom

Rotterdam - Op zaterdag 24 november is mevrouw Jolanda Hoogenboom uit Zuidwijk vanwege haar grote verdiensten voor de Charloisse samenleving gedecoreerd.


Tijdens de laatste viering van het drukbezochte Sinterklaasfeest in het gemeentelijk gebiedskantoor aan de Slinge 300, kreeg zij de zilveren Karel de Stoute speld uitgereikt door Ronald Tol, lid van voornoemde commissie. Het is de laatste keer dat mevrouw Hoogenboom met haar vrijwilligers van de stichting 'Sint voor Elke Kind' de jaarlijkse Sint Nicolaasviering heeft georganiseerd. Onder meer vanwege gezondheidsredenen heeft mevrouw Hoogenboom besloten met deze activiteit te stoppen. Wel benadrukt zij dat ze door blijft gaan met het bevoorraden van vele voedsel- en speelgoedbanken in den lande. Rond de viering van de verjaardag van de Sinterklaas pakken de vrijwilligers vele duizenden cadeautjes in en distribueren zij deze naar voornoemde instanties en scholen.

Mevrouw Hoogenboom was afgelopen jaren onder meer betrokken bij veel liefdadigheidsacties ten behoeve van onder meer kinderziekenhuis Sophia, Familiehuis Daniel den Hoed en Villa Joep (kinderkanker),
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden